Lahti - Makkonen: Hybrid Momentum Lahti - Makkonen: Hybrid Momentum 4.10. KLO 19:00 Sotku-teatteri Kulttuurikeitto: Broken Melodies Kulttuurikeitto: Broken Melodies 12.10. KLO 12:00 Sotku-teatteri Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle 13.10. KLO 18:00 Kouvolan Teatteri Juhani Aho - Mikko Roiha: Juha Juhani Aho - Mikko Roiha: Juha 2.11. KLO 19:00 Riihimäen Teatteri Ruokateatteri 2018: PIDOT! Ruokateatteri 2018: PIDOT! 8.11. KLO 19:00 Kuopio Maria Jotuni - Mikko Roiha: Miehen Kylkiluu Maria Jotuni - Mikko Roiha: Miehen Kylkiluu 30.11. KLO 19:00 Sotku-teatteri

KULTTUURIKEITTO: Ehkä liioittelen vähän

Riihimäen Teatterin ja Riihimäen kaupunginmuseon runoesitys "Ehkä liioittelen vähän" koostuu ANJA ERÄMAJAN runoista, joita on valittu mukaan teoksista Ehkä liioittelen vähän, Laulajan paperit ja Kuuluuko tämä teille. Erämaja viihtyy lajien välimaastoissa. Hän on opiskellut TAIK:n valokuvataiteen laitoksella ja tehnyt musiikkia eri kokoonpanoissa. (Lähde: #kirja – internetsivu) 

"Ihmisellä on hyvä olla motto. Pitää kiteyttää. Vuosia elin kiteyttämättä ja tässä sitä ollaan: vanhahko, sinkuhko, työtön. Nyt minulla on motto: IHMEITÄ TAPAHTUU. Saa käyttää." 

Riihimäen Teatterin ikiomat, upeat naiset, KATJA PEACOCK ja MAIJA SILJADER yrittävät kiteyttää, mutta liioitteluksihan se menee: "Haluan kaksi miestä. Kaksi miestä ja uran ja lapset. Sekä kinkkua että kalkkunaa. Sekä jouluna että uutena vuonna, sekä sukulaisten että ystävien parissa. Sekä haarukalla että sormin. On aika kiivetä ylimmille lauteille, heittäytyä hankeen. Minun on helppo puhua, minussa virtaa, meissä, itsevarmuus." 

Esityksen runot on koostanut ja niiden pohjalta sen ohjaa TARU KIVINEN. ”Erämajan runoissa minua puhuttelee hänen hersyvä kieli ja hulvaton huumori. Arkiset havainnot muuttuvat jännittäväksi tajunnanvirraksi hänen käsittelyssään,” toteaa Kivinen valitusta runoilijasta. 

Ensi-iltansa esitys saa pääsiäislauantaina 15.4. klo 17.00 osana Riihimäen pääsiäistä Riihimäen kaupunginmuseolla. 

TEKSTIT: Anja Erämaja
DRAMATURGIA JA OHJAUS: Taru Kivinen
LAVALLA: Maija Siljander ja Katja Peacock
TUOTANTO: Riihimäen Teatteri ja Riihimäen kaupunginmuseo
TEKSTIEN ESITYSOIKEUS: Anja Erämaja/Sanasto

LIPUT: 15 € (sis. esitys + keittolounas + kahvi/tee)
KEITTO: Bataattikeitto ja oliivi-foccaccia

TIEDUSTELUT: minimi@minimi.fi | 044 066 7338 

Kuvat

Esitysajat

Sotku

Verkkokaupan myynti sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua.

Facebook