Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle 18.11. KLO 19:00 Sotku Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti 24.11. KLO 19:00 Sotku Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko 1.12. KLO 19:00 Sotku

Kulttuurikeitto: Mikko Makkonen - Mia Jaatinen: They weight – They elevate

Teoksen lähtökohtina ovat ajatukset kehollisesta dialogisuudesta sekä yksilöiden välisestä kohtaamisesta ja ei-kohtaamisesta kehkeytyvästä valta-asetelmien jatkuvasta muutoksista. Toiseus ja yksilöiden välinen kohtaaminen voivat toisaalta tuoda ihmisiä lähemmäksi toisiaan, mutta myös horjuttaa ja synnyttää tilanteita, joissa vaaditaan avoimuutta jatkuvalle muutokselle. Ihmisen on alati uudelleenjärjestäydyttävä suhteessa itseen sekä toiseen että ympäristöönsä. Haluamme luoda näyttämölle fyysisen kohtaamisen kentän, jossa nyt hetkisyys sisältää tutun ja turvallisen sekä ei-tiedetyn välisen jännitteen. Jännitteinen ja uudelleen järjestäytyvä tila esiintyjien välillä muovaa uusia ja vieraita kehollisuuksia. Tilanteissa puretaan ja uudelleen rakennetaan yksilöiden välisen kohtaamisen mahdollisuutta ja mahdottomuutta.

They weight – They elevate on kahden katutanssitaustaisen tanssitaiteen maisterin ensimmäinen yhteistyö. Teoksen lähtökohtina ovat olleet halu purkaa liikkujan identiteettejä ja reflektoida esiintyjyyden kerroksia sekä tekijyyden eri mahdollisuuksia.

Duetto syntyi työparin ollessa työskentelyresidenssissä Luxemburgin TROIS C-L koreografisessa keskuksessa kesäkuussa 2016.

OHJAUS JA KOREOGRAFIA: Mia Jaatinen ja Mikko Makkonen
ESIINTYJÄT: Mia Jaatinen ja Mikko Makkonen
MUSIIKKI- JA ÄÄNISUUNNITTELU: Eero Auvinen
MUSIIKKI: Taylor Deupree: 4+2 Stil. 
VALOSUUNNITTELU: Mia Jaatinen ja Mikko Makkonen

Keitto: Inkivääri-linssikeitto (L,G) + jyväsämpylä (L)
Kesto: 60 min (sis. esitys ja lounas) 

Liput: 15 € (sis. esitys + keittolounas + kahvi/tee)

Ryhmämyynti (yli 10 henkeä) +358 440 667 338 | minimi(at)minimi.fi

Kuvat

Esitysajat

Verkkokaupan myynti sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua.

Facebook