Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle 18.11. KLO 19:00 Sotku Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti 24.11. KLO 19:00 Sotku Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko 1.12. KLO 19:00 Sotku

Kulttuurikeitto: Johanna Keinänen & Kim Saarinen: Body Language Zone

Johanna Keinäsen ja Kim Saarisen "Body Language Zone" on tanssilyhytelokuva neljässä episodissa. Teos on koominen episodielokuva kehonkielestä ja sen kontrolloinnista toimistoympäristössä, eli tämä Kulttuurikeitto keitetäänkin ennen kaikkea "normaalin" toimistotyön tekijöille. 

Elokuva on palkittu lyhytelokuvakilpailuissa Suomessa, Tanskassa ja Hollannissa, ja päässyt viralliseen ohjelmistoon elokuvafestivaaleilla mm. Ranskassa, Iso-Britanniassa ja USA:ssa. Elokuva on kehon- ja englanninkielinen.

Elokuvan jälkeen esitetään eräänlainen Body Language Zonen jatko-osa, Body Language Waste & Emission Recycling System, jossa Kuopion torilla liikkuvat ihmiset luovuttavat tarpeetonta ja haitallista kehonkieltään kierrätykseen.

KEITTO: Tuorehernekeitto "Creme Ninon" + Maalaispatonki
KESTO: 60 min (sis. esitys ja lounas)
LIPUT: 15 € (sis. esitys + keittolounas + kahvi/tee)

Ryhmämyynti (yli 10 henkeä) 044 066 7338 | minimi(at)minimi.fi

Kuvat

Esitysajat

Verkkokaupan myynti sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua.

Facebook