Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle 18.11. KLO 19:00 Sotku Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti 24.11. KLO 19:00 Sotku Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko 1.12. KLO 19:00 Sotku

Kulttuurikeitto: Iiro Näkki - Anni Koskinen: Kaareutuva

docendo discimus - opimme
opettaen

            (Lucius Seneca, c. 4BC - 65AD)

Tiiviisti yhdessä työskennellyt kaksikko palaa ensimmäiseen yhteiseen duettoonsa ”Docendo" vuodelta 2012. Vain muutaman vuoden kuluminen on muuttanut ajatukset ja elämäntilanteet. Ehkä on hyvä katsoa taaksepäin ja miettiä mihin me olemme tulleet, mikä meistä on kadonnut ja mitä me olemme löytäneet.

Vanhan sanonnan ”docendo discimus” mukaisesti alkuperäinen duetto ”Docendo" oli projektina yhdessäoloa, toisen kohtaamista ja oppimista. Olimme etsimässä yhteistä tanssin tekemisen ja yhdessä esiintymisen tapaa. Nyt "Docendo" tuntuu kuuluvan menneeseen, jo vanhaan maailmaan. Mitä me muistamme siihen katsoessamme?

Kaareutuva nousee itsenäiseksi teokseksi vanhan teoksen varjosta ja sulkee yhden viiden vuoden mittaisen kaaren.

”Valokuvissa näytetään aina hymyilevän, vaikka on sitä työskennelty hampaat irvessäkin ja vaikka väkisin. Yhäkö me hymyillään?"

"Valokuvia, muistikuvia, unia, muistumia, tuntumia…  Millaista on olla tässä, tiedätkö? Tai ehkä, olla tässä tietämättä?"

Koreografia, esiintyminen: Iiro Näkki, Anni Koskinen
Kulttuurikeiton järjestäjä: Tanssiteatteri Minimi ja Ruokateatteri

Keitto: Porkkana-inkiväärikeitto (L,G) + jyväsämpylä (L)

Kesto: 60 min (sis. esitys ja lounas)
Liput: 18 € (sis. esitys + keittolounas + kahvi/tee)
Ryhmämyynti (yli 10 henkeä) 045 3157950 | minimi(at)minimi.fi 

Kuvat

Esitysajat

Verkkokaupan myynti sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua.

Facebook