Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle 18.11. KLO 19:00 Sotku Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti 24.11. KLO 19:00 Sotku Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko 1.12. KLO 19:00 Sotku

Joona Halonen: Lyhyt matematiikka

Viisikymmentäyhdeksän askelta kertaa kaksi on satakahdeksantoista askelta. Lyhyt matematiikka on fyysinen kertomus todellisuudesta, jossa taivas on matalalla ja ihmisellä tarve tulla iholle.

Koreografia, tila, vaatteet: Joona Halonen
Tanssi: Riikka Puumalainen ja Pasi Seppä 
Ääni- ja valosuunnittelu: Antti Mäkelä  
Trailer: Kim Saarinen  
Tuotanto: Tanssiteatteri Minimi   
Kesto: 25 min. 
Ensi-ilta: 17.4.2014 Sotku, Kuopio

Henkilömäärä kiertueella: 3-4
Tilan tarve: 10m x 10m x 4m 
Lataa valokartta tästä.
Lataa tekninen rider tästä.

JOONA HALONEN on työskennellyt tanssitaiteen parissa 90-luvun lopusta lähtien ja valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2000. Hänen viimeisimpiä teoksiaan ovat Kuka pelkää tappajahaita / Helsingin kaupunginteatteri (2014), Straight / Zodiak- Uuden tanssin keskus (2013), Toinen puoliaika / Zodiak- Uuden tanssin keskus (2012) ja Worry Doll / Pohjoismainen yhteistuotanto/ Jojo- Oulun tanssin keskus (2011). Hän on tullut tunnetuksi myös karismaattisena tanssijana mm. Deborah Hayn, Eeva Muilun, Jyrki Karttusen ja Kirsi Monnin teoksissa. Hänen teoksensa ovat vierailleet laaja-alaisesti sekä Suomessa että Euroopassa.

Kuvat

Esitysajat

Verkkokaupan myynti sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua.

Facebook