Kulttuurikeitto: Guillermo Sarduy ja Minttu Pietilä: Kiteytyvä Kulttuurikeitto: Guillermo Sarduy ja Minttu Pietilä: Kiteytyvä 29.9. KLO 12:00 Sotku Cilla Back: Elämä Cilla Back: Elämä 5.10. KLO 19:00 Sotku Kulttuurikeitto: Iiro Näkki: provide Kulttuurikeitto: Iiro Näkki: provide 27.10. KLO 12:00 Sotku Spesiaali-iltamat! provide ja Cold Storage Spesiaali-iltamat! provide ja Cold Storage 27.10. KLO 19:00 Sotku Kulttuurikeitto: Virpi Juntti: Katkeamattomia kontinuumeja Kulttuurikeitto: Virpi Juntti: Katkeamattomia kontinuumeja 3.11. KLO 12:00 Sotku Juha Hurme: Hullu Juha Hurme: Hullu 8.11. KLO 19:00 Sotku Tomi Paasonen: Lauantaitanssit Tomi Paasonen: Lauantaitanssit 10.11. KLO 19:00 Sotku Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle 16.11. KLO 19:00 Sotku Sampo Kerola: rememberme Sampo Kerola: rememberme 24.11. KLO 19:00 Sotku Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko 1.12. KLO 19:00 Sotku

Ruokateatteri: Liemessä

Liemessä-ruokateatteriesitys on makujen, teatterin ja tanssin taianomainen liitto. Esityksen katsoja vedetään illalliselle merkilliseen pikkuravintolaan, jossa mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Liemessä on hatunnosto hyvälle ruualle ja ravintolakulttuurille, sille ihanalle tosielämän teatterille, jota näytellään ravintolapöytien ääressä kaikkialla maailmassa joka ikinen ilta. 

Pas de Sauce on vähemmän tunnettu, mutta erittäin kunnianhimoinen pikkuravintola. "Odotus plus yllätys on elämys", uskoo ravintoloitsija Claudia, jolle työ on intohimo, ravintola koti, ja sen henkilökunta kuin oma perhe. Kannattavuusongelman varjostaman ravintolan työntekijät eivät luovuta, vaan sietävät pahaluonteisen Chef Carloksen oikut. Ilta illan jälkeen he venyvät äärimmäiseen suoritukseen, jonka tuloksena on jotain paljon enemmän kuin pelkkä illallinen.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Johanna Keinänen
Koreografia: Antti Lahti
Menun suunnittelu: Janne Tirri (Kuopion Klubi)
Menun toteutus: Kuopion Klubi
Rooleissa: Mika Juusela, Lasse Forsgren, Johanna Jauhiainen, Liisa Ruuskanen, Melike Başaranoğlu, Helinä Kareinen
Lavastus ja valot: Sam Siltavuori
Lavasteiden ja tarpeiston rakennus: Jukka Horsmanheimo
Äänitekninen suunnittelu: Veli Pekka Kuronen
Musiikki: Tatu Metsäpelto
Puvut: Mirkka Nyrhinen
Konsepti: Ruokateatteri
Tuotanto: Tanssiteatteri Minimi ja Ruokateatteri

Kesto: n. 2 h 45 min.

Liput 65 € (sis. esityksen ja kolmen ruokalajin yllätysmenun). Kaikki ruoka on laktoositonta ja gluteenitonta.
Viinipaketti 19€ (sis. viinit alku-, pää- ja jälkiruualle). Paketti on mahdollista ostaa paikan päältä.

Ilmoitathan muut mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot osoitteeseen minimi@minimi.fi tai 044 0667 338 hyvissä ajoin ennen esitystä (ja viimeistään viikkoa ennen). Plaseeraamme istumapaikat valmiiksi, mikäli haluatte samaan pöytään esimerkiksi ystävienne kanssa, ilmoittakaa toivomuksenne osoitteeseen minimi@minimi.fi. 
Esitys ilman menua: tiedustelut osoitteesta minimi@minimi.fi.

Ryhmämyynti (yli 10 henkeä): minimi@minimi.fi tai 045 315 7950. 

Esitykset ovat Sotkulla, Suokatu 42/2, Kuopio. Sotkun kokonaiskapasiteetti Liemessä -esityksessä on 96 katsojaa.
Esityksistä on mahdollista räätälöidä myös yksityistilaisuuksia. Tiedusteltaessa Sotkulla on mahdollista järjestää yksityistilaisuuden jatkot esityksen jälkeen.

Kuvat

Esitysajat

Verkkokaupan myynti sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua.

Facebook