Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle 18.11. KLO 19:00 Sotku Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti 24.11. KLO 19:00 Sotku Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko 1.12. KLO 19:00 Sotku

Ruokateatteri: Liemessä

Liemessä-ruokateatteriesitys on makujen, teatterin ja tanssin taianomainen liitto. Esityksen katsoja vedetään illalliselle merkilliseen pikkuravintolaan, jossa mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Liemessä on hatunnosto hyvälle ruualle ja ravintolakulttuurille, sille ihanalle tosielämän teatterille, jota näytellään ravintolapöytien ääressä kaikkialla maailmassa joka ikinen ilta. 

Pas de Sauce on vähemmän tunnettu, mutta erittäin kunnianhimoinen pikkuravintola. "Odotus plus yllätys on elämys", uskoo ravintoloitsija Claudia, jolle työ on intohimo, ravintola koti, ja sen henkilökunta kuin oma perhe. Kannattavuusongelman varjostaman ravintolan työntekijät eivät luovuta, vaan sietävät pahaluonteisen Chef Carloksen oikut. Ilta illan jälkeen he venyvät äärimmäiseen suoritukseen, jonka tuloksena on jotain paljon enemmän kuin pelkkä illallinen.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Johanna Keinänen
Koreografia: Antti Lahti
Menun suunnittelu: Janne Tirri (Kuopion Klubi)
Menun toteutus: Kuopion Klubi
Rooleissa: Mika Juusela, Lasse Forsgren, Johanna Jauhiainen, Liisa Ruuskanen, Melike Başaranoğlu, Helinä Kareinen
Lavastus ja valot: Sam Siltavuori
Lavasteiden ja tarpeiston rakennus: Jukka Horsmanheimo
Äänitekninen suunnittelu: Veli Pekka Kuronen
Musiikki: Tatu Metsäpelto
Puvut: Mirkka Nyrhinen
Konsepti: Ruokateatteri
Tuotanto: Tanssiteatteri Minimi ja Ruokateatteri

Kesto: n. 2 h 45 min.

Liput 65 € (sis. esityksen ja kolmen ruokalajin yllätysmenun). Kaikki ruoka on laktoositonta ja gluteenitonta.
Viinipaketti 19€ (sis. viinit alku-, pää- ja jälkiruualle). Paketti on mahdollista ostaa paikan päältä.

Ilmoitathan muut mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot osoitteeseen minimi@minimi.fi tai 044 0667 338 hyvissä ajoin ennen esitystä (ja viimeistään viikkoa ennen). Plaseeraamme istumapaikat valmiiksi, mikäli haluatte samaan pöytään esimerkiksi ystävienne kanssa, ilmoittakaa toivomuksenne osoitteeseen minimi@minimi.fi. 
Esitys ilman menua: tiedustelut osoitteesta minimi@minimi.fi.

Ryhmämyynti (yli 10 henkeä): minimi@minimi.fi tai 045 315 7950. 

Esitykset ovat Sotkulla, Suokatu 42/2, Kuopio. Sotkun kokonaiskapasiteetti Liemessä -esityksessä on 96 katsojaa.
Esityksistä on mahdollista räätälöidä myös yksityistilaisuuksia. Tiedusteltaessa Sotkulla on mahdollista järjestää yksityistilaisuuden jatkot esityksen jälkeen.

Kuvat

Esitysajat

Verkkokaupan myynti sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua.

Facebook