Koko perheen Kikatuslauantai: Pieni lelukauppa Koko perheen Kikatuslauantai: Pieni lelukauppa 10.6. KLO 16:00 Sotku Kulttuurikeitto: Johanna Keinänen & Kim Saarinen: Body Language Zone Kulttuurikeitto: Johanna Keinänen & Kim Saarinen: Body Language Zone 16.6. KLO 12:00 Sotku Juha Hurme: Hullu Juha Hurme: Hullu 8.11. KLO 19:00 Sotku Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle 16.11. KLO 19:00 Sotku

Lucy Guerin: I'm trying to tell you – Ymmärrätkö?

Kaksi naistanssijaa kainuulaisesta Roudasta ja kaksi miesnäyttelijää Joensuun kaupunginteatterista työskentelivät yhdessä Australiassa ja Suomessa koreografi Lucy Guerinin ja säveltäjä Robin Foxin kanssa.

Yhteistyöstä syntynyt teos pohtii, kuinka erilaiset merkitykset ilmenevät ja katoavat, kun teatteri, tanssi ja kaksi kieltä sekoittuvat yhteen. Näyttelijät tanssivat ja tanssijat kertovat tarinoita esityksessä, joka virtaa saumattomasti abstraktina tanssina ja konkreettisena tekstinä. Globalisaatiosta huolimatta ihmisten, taidemuotojen ja paikkojen välillä on kiehtovia eroja.

KOREOGRAFIA: Lucy Guerin
KOREOGRAFIN ASSISTENTTI: Lilian Steiner
ESIINTYJÄT: Olli-Kalle Heimo, Tuukka Jukola, Kira Riikonen ja Maija Nurmio
MUSIIKKI: Robin Fox
VALOSUUNNITTELU: Raisa Kilpeläinen
PUVUSTUS: Katri Tuukkanen
TEKNIIKKA: Pekka Moilanen
VALOKUVAUS: Ia Samoil
TUOTANTO: Routa, Lucy Guerin Inc. ja Joensuun kaupunginteatteri yhteistyössä Tanssin Tiedotuskeskuksen ja Australian Council for the Artsin kanssa
ESITYSVIERAILUN JÄRJESTÄJÄ: Tanssiteatteri Minimi
ENSI-ILTA: 13.6.2015, Kajaani

Australialainen Lucy Guerin Inc -tanssiryhmä perustettiin Melbournessa 2002. Koreografi Guerin kiertää kansainvälisesti ja on tunnettu korkealaatuisesta tanssista, huumorista, lämpimästä yhteiskuntakritiikistä ja omaperäisyydestä. Hän  tutkii rikkaasti jokapäiväisyyttä ja tanssin tunnettuja rajoja ja määritteitä. Uudet produktiot voivat sisältää ääntä, videota, tekstiä, teollista muotoilua sekä Guerinille ominaista orgaanista ja selkeää liikekieltä ja tilankäyttöä.  Lucy Guerin Inc -ryhmästä on tullut australialaisen nykytanssin päävaikuttajia. 

www.lucyguerininc.com

Routa on avoin nykytanssin tuotantoryhmä Kajaanissa, joka kuuluu Pohjoisen tanssin aluekeskukseen. Roudan tehtävänä on korkeatasoisen ja persoonallisen tanssitaiteen tuottaminen, jonka juuret nousevat kainuulaisesta maaperästä.

www.routacompany.fi

Kuvat

Esitysajat

Verkkokaupan myynti sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua.

Esityskalenteri

Toukokuu 2017
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Facebook