Kulttuurikeitto: Kinetic Orchestra: (otteita teoksesta) Animals Kulttuurikeitto: Kinetic Orchestra: (otteita teoksesta) Animals 28.4. KLO 12:00 Sotku Hei, kelaa! Hei, kelaa! 4.5. KLO 18:00 Riihimäen Teatteri Hei, kato! Hei, kato! 5.5. KLO 18:00 Riihimäen Teatteri Hans Fallada - Mikko Roiha: Yksin Berliinissä - Annan ja Oton tarina Hans Fallada - Mikko Roiha: Yksin Berliinissä - Annan ja Oton tarina 6.5. KLO 14:00 Sotku Elina Snicker: PUOLUSTUSVOIMAT, rakastettuni Elina Snicker: PUOLUSTUSVOIMAT, rakastettuni 12.5. KLO 19:00 Sotku Koko perheen Kikatuslauantai: Pieni lelukauppa Koko perheen Kikatuslauantai: Pieni lelukauppa 10.6. KLO 16:00 Sotku Kulttuurikeitto: Johanna Keinänen & Kim Saarinen: Body Language Zone Kulttuurikeitto: Johanna Keinänen & Kim Saarinen: Body Language Zone 16.6. KLO 12:00 Sotku

Kulttuurikeitto: Mikko Makkonen - Mia Jaatinen: They weight – They elevate

Teoksen lähtökohtina ovat ajatukset kehollisesta dialogisuudesta sekä yksilöiden välisestä kohtaamisesta ja ei-kohtaamisesta kehkeytyvästä valta-asetelmien jatkuvasta muutoksista. Toiseus ja yksilöiden välinen kohtaaminen voivat toisaalta tuoda ihmisiä lähemmäksi toisiaan, mutta myös horjuttaa ja synnyttää tilanteita, joissa vaaditaan avoimuutta jatkuvalle muutokselle. Ihmisen on alati uudelleenjärjestäydyttävä suhteessa itseen sekä toiseen että ympäristöönsä. Haluamme luoda näyttämölle fyysisen kohtaamisen kentän, jossa nyt hetkisyys sisältää tutun ja turvallisen sekä ei-tiedetyn välisen jännitteen. Jännitteinen ja uudelleen järjestäytyvä tila esiintyjien välillä muovaa uusia ja vieraita kehollisuuksia. Tilanteissa puretaan ja uudelleen rakennetaan yksilöiden välisen kohtaamisen mahdollisuutta ja mahdottomuutta.

They weight – They elevate on kahden katutanssitaustaisen tanssitaiteen maisterin ensimmäinen yhteistyö. Teoksen lähtökohtina ovat olleet halu purkaa liikkujan identiteettejä ja reflektoida esiintyjyyden kerroksia sekä tekijyyden eri mahdollisuuksia.

Duetto syntyi työparin ollessa työskentelyresidenssissä Luxemburgin TROIS C-L koreografisessa keskuksessa kesäkuussa 2016.

OHJAUS JA KOREOGRAFIA: Mia Jaatinen ja Mikko Makkonen
ESIINTYJÄT: Mia Jaatinen ja Mikko Makkonen
MUSIIKKI- JA ÄÄNISUUNNITTELU: Eero Auvinen
MUSIIKKI: Taylor Deupree: 4+2 Stil. 
VALOSUUNNITTELU: Mia Jaatinen ja Mikko Makkonen

Keitto: Inkivääri-linssikeitto (L,G) + jyväsämpylä (L)
Kesto: 60 min (sis. esitys ja lounas) 

Liput: 15 € (sis. esitys + keittolounas + kahvi/tee)

Ryhmämyynti (yli 10 henkeä) +358 440 667 338 | minimi(at)minimi.fi

Kuvat

Esitysajat

Verkkokaupan myynti sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua.

Facebook