Kulttuurikeitto: Guillermo Sarduy ja Minttu Pietilä: Kiteytyvä Kulttuurikeitto: Guillermo Sarduy ja Minttu Pietilä: Kiteytyvä 29.9. KLO 12:00 Sotku Cilla Back: Elämä Cilla Back: Elämä 5.10. KLO 19:00 Sotku Kulttuurikeitto: Iiro Näkki: provide Kulttuurikeitto: Iiro Näkki: provide 27.10. KLO 12:00 Sotku Spesiaali-iltamat! provide ja Cold Storage Spesiaali-iltamat! provide ja Cold Storage 27.10. KLO 19:00 Sotku Kulttuurikeitto: Virpi Juntti: Katkeamattomia kontinuumeja Kulttuurikeitto: Virpi Juntti: Katkeamattomia kontinuumeja 3.11. KLO 12:00 Sotku Juha Hurme: Hullu Juha Hurme: Hullu 8.11. KLO 19:00 Sotku Tomi Paasonen: Lauantaitanssit Tomi Paasonen: Lauantaitanssit 10.11. KLO 19:00 Sotku Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle 16.11. KLO 19:00 Sotku Sampo Kerola: rememberme Sampo Kerola: rememberme 24.11. KLO 19:00 Sotku Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko 1.12. KLO 19:00 Sotku

Kulttuurikeitto: Iiro Näkki - Anni Koskinen: Kaareutuva

docendo discimus - opimme
opettaen

            (Lucius Seneca, c. 4BC - 65AD)

Tiiviisti yhdessä työskennellyt kaksikko palaa ensimmäiseen yhteiseen duettoonsa ”Docendo" vuodelta 2012. Vain muutaman vuoden kuluminen on muuttanut ajatukset ja elämäntilanteet. Ehkä on hyvä katsoa taaksepäin ja miettiä mihin me olemme tulleet, mikä meistä on kadonnut ja mitä me olemme löytäneet.

Vanhan sanonnan ”docendo discimus” mukaisesti alkuperäinen duetto ”Docendo" oli projektina yhdessäoloa, toisen kohtaamista ja oppimista. Olimme etsimässä yhteistä tanssin tekemisen ja yhdessä esiintymisen tapaa. Nyt "Docendo" tuntuu kuuluvan menneeseen, jo vanhaan maailmaan. Mitä me muistamme siihen katsoessamme?

Kaareutuva nousee itsenäiseksi teokseksi vanhan teoksen varjosta ja sulkee yhden viiden vuoden mittaisen kaaren.

”Valokuvissa näytetään aina hymyilevän, vaikka on sitä työskennelty hampaat irvessäkin ja vaikka väkisin. Yhäkö me hymyillään?"

"Valokuvia, muistikuvia, unia, muistumia, tuntumia…  Millaista on olla tässä, tiedätkö? Tai ehkä, olla tässä tietämättä?"

Koreografia, esiintyminen: Iiro Näkki, Anni Koskinen
Kulttuurikeiton järjestäjä: Tanssiteatteri Minimi ja Ruokateatteri

Keitto: Porkkana-inkiväärikeitto (L,G) + jyväsämpylä (L)

Kesto: 60 min (sis. esitys ja lounas)
Liput: 18 € (sis. esitys + keittolounas + kahvi/tee)
Ryhmämyynti (yli 10 henkeä) 045 3157950 | minimi(at)minimi.fi 

Kuvat

Esitysajat

Verkkokaupan myynti sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua.

Facebook