Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle 18.11. KLO 19:00 Sotku Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti 24.11. KLO 19:00 Sotku Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko 1.12. KLO 19:00 Sotku

Kulttuurikeitto: Iiro Näkki: provide

provide on tilan poetiikasta vaikuttunut videoinstallaatio-, galleria- ja tanssiteos, joka pohtii henkilökohtaista suhdetta esitysympäristön rakentamiseen koreografisen työskentelyn ehtona. Purkamalla estetiikkaansa työ etsii reittejä avata liikkeen sisältämää maailmaa suhteessa jo elettyihin, koettuihin ja kuljettuihin tiloihin.

provide on kehonharjoituksen elävä installaatio, liiketutkimusprosessi sekä henkilökohtaisen harjoitushistorian tuote. Teos on osa pienten paikka- ja kontekstisidonnaisten töiden sarjaa, josta Kuopiossa on aiemmin esitetty duetto Kaareutuva (2016).

Teos on Iiro Näkin MA-opinnäyte Taideyliopiston Teatterikorkeakoululla koreografian koulutusohjelmassa.

Iiro Näkki on helsinkiläinen koreografi, esiintyjä ja akrobaatti. Hän toimii aktiivisesti tanssin ja sirkuksen kentillä freelance-produktioissa sekä opettaa nykytanssia ja akrobatiaa aloittelijoista ammattiin valmistuviin.

Koreografia, tila ja toteutus: Iiro Näkki
Kuvaus, editointi: Mikko Pirinen
Tilan äänisuunnittelu: Benjamin Rogers
Videoteosten äänisuunnittelut: Mikko Pirinen, Benjamin Rogers, Joonas Pernilä
Tuotanto: Tanssiteatteri Minimi & Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu
Kesto: n. 60 min (esitys ja lounas)

Liput: 15 €  (sis. esitys + keittolounas + kahvi / tee)
Keitto: Bataattikeitto ja maalaispatonki
Tiedustelut: 044 066 7338 | minimi(at)minimi.fi

Sotku (Suokatu 42/2)

Kuvat

Esitysajat

Verkkokaupan myynti sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua.

Facebook