Kulttuurikeitto: Guillermo Sarduy ja Minttu Pietilä: Kiteytyvä Kulttuurikeitto: Guillermo Sarduy ja Minttu Pietilä: Kiteytyvä 29.9. KLO 12:00 Sotku Cilla Back: Elämä Cilla Back: Elämä 5.10. KLO 19:00 Sotku Kulttuurikeitto: Iiro Näkki: provide Kulttuurikeitto: Iiro Näkki: provide 27.10. KLO 12:00 Sotku Spesiaali-iltamat! provide ja Cold Storage Spesiaali-iltamat! provide ja Cold Storage 27.10. KLO 19:00 Sotku Kulttuurikeitto: Virpi Juntti: Katkeamattomia kontinuumeja Kulttuurikeitto: Virpi Juntti: Katkeamattomia kontinuumeja 3.11. KLO 12:00 Sotku Juha Hurme: Hullu Juha Hurme: Hullu 8.11. KLO 19:00 Sotku Tomi Paasonen: Lauantaitanssit Tomi Paasonen: Lauantaitanssit 10.11. KLO 19:00 Sotku Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle 16.11. KLO 19:00 Sotku Sampo Kerola: rememberme Sampo Kerola: rememberme 24.11. KLO 19:00 Sotku Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko 1.12. KLO 19:00 Sotku

Absolut Finland

Absolut Finland on kahden miehen tanssillinen myyntipuhe Suomesta ja sen tarjoamasta näennäisestä eksotiikasta. Se on elämysseikkailu syvälle suomalaiseen mielenmaisemaan. 

Matkan aikana kohdataan metsäneläimiä arkiaskareissaan, paineiden alla olevia mäkihyppääjiä, syödään uhkarohkeasti perinneruokia sekä koetellaan kipukynnystä tulikuuman saunan lauteilla.

Esityksen on ohjannut Tommi Kainulainen. Katu-uskottavan liikemateriaalin takana on tanssija-koreografikaksikko Antti Lahti ja Tuomas Juntunen. Absolut Finlandin musiikin on säveltänyt Tomi Kosonen, joka tunnetaan mm. kulttimainetta nauttivan syntetisaattoriorkesteri Aavikon riveistä.

Sopii kaikenikäisille.

Absolut Finlandia on esitetty yli 200 kertaa niin Suomessa kuin ulkomailla ja se on yksi Minimin historian suosituimmista teoksista.  

Ohjaus: Tommi Kainulainen
Koreografia: Antti Lahti ja Tuomas Juntunen
Musiikki: Tomi Kosonen
Pukusuunnittelu: Mirkka Nyrhinen
Lavastus ja tarpeisto: Jukka Horsmanheimo
Valo- ja äänitekniikka: Sam Siltavuori 
Tuottaja: Anja Lappi
Tuotanto: Tanssiteatteri Minimi
Ensi-ilta: 9.6.2006 Kaktus-festivaali, Kaapelitehdas, Helsinki
Kesto: 24 min. 

Henkilömäärä kiertueella: 4 
Tilan tarve: 6m x 6m x 3,5m 
Lataa tekninen rider tästä.
Huom. esitys sopii sekä sisätiloihin että ulkotiloihin. 

Kuvat

Facebook