Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle 18.11. KLO 19:00 Sotku Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti 24.11. KLO 19:00 Sotku Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko 1.12. KLO 19:00 Sotku

Aurinkobaletti: Paketti- ja Pikkupaketti tanssia

Oletko kadottanut suuntavaistosi tanssin viidakossa? Ei hätää!

Tanssista vähän tai ihan pihalla oleville on nyt vihdoin tarjolla helpotusta. Mitä tanssi oikeastaan on? Miksi ihminen tanssii? Mitä tanssia katsoessa voi kokea? Voiko tanssia ymmärtää - ja onko se edes tarpeellista? Aurinkobaletin tanssipaketit ”Pikkupaketti tanssia” ja ”Paketti tanssia” tarkastelevat humoristisella otteella tanssimista ja sen merkitystä niin taiteen lajina kuin inhimillisen toiminnan muotona ja kulttuurin osana. Esityksessä tarjoillaan yleisölle laaja skaala tansseja breikistä balettiin, nykytanssista kansantansseihin. 

Teoksessa asiantuntevat tanssiatrit paloittelevat tanssin molekyyleiksi, sofistikoitunut Synnöve von Welle kertoo, miten tanssin katsomiseen tulee valmistautua - ja myös yleisö pääsee oppimaan muuveja, joilla voi hurmata kaikki ympärillään. Tilaamalla Tanssipaketin AB-Express -palvelusta, ei enää milloinkaan tarvitse olla sormi suussa tanssin parissa!

Käsikirjoitus: Johanna Keinänen
Ohjaus: Urmas Poolamets
Tanssi: Patrick Di Quirico, Mikko Kaikkonen, Päivi Kujansuu ja Elina Raiskinmäki
Koreografia: mukana mm. otteita Aurinkobaletin ohjelmistossa olevista teoksista
Valot ja tekniikka: Marko Kallela
Ensi-illat 11.3.2016, Turku
Vierailuesityksen järjestäjä: Tanssiteatteri Minimi

28.10.2016 klo 19.00 Paketti tanssia
Kesto 60min
Kohderyhmä: Kaikki yli 13-vuotiaat
Liput 10/5€

29.10.2016 klo 14.00 Pikkupaketti tanssia
Kesto 45 min
Kohderyhmä: 4-12 -vuotiaat
Liput 10/5€

Aurinkobaletti: Paketti tanssia_harjoituksista_8.3.2016 from Aurinkobaletti on Vimeo.

Kuvat

Esitysajat

Verkkokaupan myynti sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua.

Facebook