Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle Ruokateatteri: Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle 18.11. KLO 19:00 Sotku Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti Sampo Kerola: rememberme / Hiljaiset tunteet -dokumentti 24.11. KLO 19:00 Sotku Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko Orvokki Autio - Mikko Roiha: Pesärikko 1.12. KLO 19:00 Sotku

Absolut Finland

Absolut Finland on kahden miehen tanssillinen myyntipuhe Suomesta ja sen tarjoamasta näennäisestä eksotiikasta. Se on elämysseikkailu syvälle suomalaiseen mielenmaisemaan. 

Matkan aikana kohdataan metsäneläimiä arkiaskareissaan, paineiden alla olevia mäkihyppääjiä, syödään uhkarohkeasti perinneruokia sekä koetellaan kipukynnystä tulikuuman saunan lauteilla.

Esityksen on ohjannut Tommi Kainulainen. Katu-uskottavan liikemateriaalin takana on tanssija-koreografikaksikko Antti Lahti ja Tuomas Juntunen. Absolut Finlandin musiikin on säveltänyt Tomi Kosonen, joka tunnetaan mm. kulttimainetta nauttivan syntetisaattoriorkesteri Aavikon riveistä.

Sopii kaikenikäisille.

Absolut Finlandia on esitetty yli 200 kertaa niin Suomessa kuin ulkomailla ja se on yksi Minimin historian suosituimmista teoksista.  

Ohjaus: Tommi Kainulainen
Koreografia: Antti Lahti ja Tuomas Juntunen
Musiikki: Tomi Kosonen
Pukusuunnittelu: Mirkka Nyrhinen
Lavastus ja tarpeisto: Jukka Horsmanheimo
Valo- ja äänitekniikka: Sam Siltavuori 
Tuottaja: Anja Lappi
Tuotanto: Tanssiteatteri Minimi
Ensi-ilta: 9.6.2006 Kaktus-festivaali, Kaapelitehdas, Helsinki
Kesto: 24 min. 

Henkilömäärä kiertueella: 4 
Tilan tarve: 6m x 6m x 3,5m 
Lataa tekninen rider tästä.
Huom. esitys sopii sekä sisätiloihin että ulkotiloihin. 

Kuvat

Facebook