Sotku-kortilla kulttuuriklubilaiseksi

30.1.2017 17:18
Sotku-kortilla kulttuuriklubilaiseksi

Sotku on Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen (ITAK) ja Tanssiteatteri Minimin yhteinen kotinäyttämö. Lisäksi Sotku on näyttämö useille vapaille produktioille, tanssialan oppilaitoksille sekä muille Suomen tanssiteattereille. Uusilta www.sotkuteatteri.fi sivuilta löydät sekä Tanssiteatteri Minimin että Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen kevään 2017 ohjelmiston. 

Tammikuun 2017 aikana kaikkiin Kuopiolaisiin koteihin jaettiin myös Tanssiteatteri Minimin ja ITAK:n toimittama upouusi Sotku-kulttuurilehti. Sotku-lehti esittelee Minimin ja ITAK:n kevään esitykset ja näiden tekijät. Lisäksi lehdessä käydään kulttuurikeskustelua ja julkaistaan vierailevien kirjoittajien kolumneja. 

Ensimmäisessä numerossa Minimin taitteellinen neuvonantaja Mikko Roiha ja Riihimäen teatterin taiteellinen johtaja Janne Saarakkala keskustelevat teattereiden välisestä akseliteatteri-yhteistyöstä, jossa yhdessä tuotettuja produktiota esitetään molemmissa kaupungeissa. Kolumnissaan kirjailija Sirpa Kähkönen kertoo, millaista on lukea ääneen omia tekstejä ja paljastaa nuoruutensa haaveammatin. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän lehden ensimmäisestä numerosta on otettu 50 000 kappaleen painos. Lehden seuraava numero ilmestyy syksyllä.

Minimin ja ITAK:n yhteisnäyttämö Sotkun uutuuksiin kuuluu myös Sotku-kortti, jonka omistajana pääsee seuraamaan seitsemän tanssiesityksen ja kahden teatteriesityksen ensiesitystä Kuopiossa. Lisäksi kortin hintaan kuuluu nykytanssi- ja aikuisbalettitunnit; samalla tutustut uusiin ihmisiin ja huolehdit vielä kunnostakin. Sotku-kortti on myös joustava; jos et itse pääse esitykseen, voit antaa Sotku-kortin käyttöoikeuden jollekin toiselle. Sotku-kortti on uusi kulttuuriklubi kulttuurista, tanssista ja esittävästä taiteesta kiinnostuneelle. Esitysten jälkeen järjestettävien keskustelutilaisuuksien ja työryhmätapaamisien ansiosta sinusta tulee esittävän taiteen asiantuntija. Ja mikä parasta, et ole yksin: Sotku-kortilla löydät seuraa! Sinusta tulee kulttuuriklubilainen, jonka kotiteatteriin koko Suomi haluaa tulla esiintymään. Sotku-kortti pelastaa sinut apatialta ja parantaa elämänlaatuasi!

KEVÄÄN 2017 SOTKU-KORTIN HINTA ON VAIN 100 €!

Kevään 2017 Sotku-korttiesitykset ja tanssitunnit

Pe 10.2. klo 19.00 Esitys - A Performance

Pe 17.2. klo 19.00 No. 3 (abstract joys of being)

To 2.3. klo 19.00 Yksin Berliinissä (ensi-ilta)

Su 5.3. klo 13.00 Aikuisbalettitunti (opettaja: Katariina Pahkala)

Su 12.3. klo 14.00 Nykytanssitunti (opettaja: Ville Nylén)

Ke 22.3. klo 19.00 I´m trying to tell you - Ymmärrätkö?

Pe 31.3. klo 18.00 Taidekahvila - Kehon tarina (ensi-ilta)

To 6.4. klo 19.00 Viikset

To 13.4. klo 19.00 Ritual

Pe 12.5. klo 19.00 Puolustusvoimat, rakastettuni

Pe 2.6. klo 18.00 Body Installation Loop (ensi-ilta)

SOTKU-KORTIN VOIT OSTAA TÄÄLTÄ

(sivustolla myös kaikki lisätiedot Sotku-kortista) 

Facebook