Pikkujoulut, joissa yhdistyy sekä ruoka että teatteri - kyllä kiitos!

16.8.2016 15:55
Pikkujoulut, joissa yhdistyy sekä ruoka että teatteri - kyllä kiitos!

Tanssiteatteri Minimi ja Ruokateatteri loihtivat syksyksi uuden ruokateatteriesityksen Liemessä! Liemessä saa kantaesityksensä Sotkulla 11.11. ja esityskausi jatkuu aina 17.12.2016 saakka.

Liemessä-ruokateatteriesitys on makujen, teatterin ja tanssin taianomainen liitto. Esityksen katsoja vedetään illalliselle merkilliseen pikkuravintolaan, jossa mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Liemessä on hatunnosto hyvälle ruualle ja ravintolakulttuurille, sille ihanalle tosielämän teatterille, jota näytellään ravintolapöytien ääressä kaikkialla maailmassa joka ikinen ilta.  

Pas de Sauce on vähemmän tunnettu, mutta erittäin kunnianhimoinen pikkuravintola. "Odotus plus yllätys on elämys", uskoo ravintoloitsija Claudia, jolle työ on intohimo, ravintola koti, ja sen henkilökunta kuin oma perhe. Kannattavuusongelman varjostaman ravintolan työntekijät eivät luovuta, vaan sietävät pahaluonteisen Chef Carloksen oikut. Ilta illan jälkeen he venyvät äärimmäiseen suoritukseen, jonka tuloksena on jotain paljon enemmän kuin pelkkä illallinen.

Liput 65 € (sis. esityksen ja kolmen ruokalajin yllätysmenun). Kaikki ruoka on laktoositonta ja gluteenitonta. 
Viinipaketti 19€ (sis. viinit alku-, pää- ja jälkiruualle). Paketti on mahdollista ostaa paikan päältä.

Osta liput suoraan Minimin verkkokaupasta!
Ryhmämyynti (yli 10 henkeä): minimi@minimi.fi tai 045 315 7950. 

Esitykset ovat Sotkulla, Suokatu 42/2, Kuopio.
Lue lisää!

Facebook