Lentävä kalakukko -tapahtumassa pääsee tanssiteatteriseikkailulle

26.5.2016 11:13
Lentävä kalakukko -tapahtumassa pääsee tanssiteatteriseikkailulle

Lentävä Kalakukko on Savon Vammaisasuntosäätiön järjestämä perjantaista lauantaihin 10.-11.6. oleva kaikille avoin kulttuuri- ja taidetapahtuma Kuopion keskustan alueella. Kaksipäiväisessä tapahtumassa on tekemistä ja koettavaa eri-ikäisille osallistujille. Tapahtuman päätteeksi lauantaina 11.6. kello 16 nähdään Sotkulla Tanssiteatteri Minimin vauhdikas tanssiteatteriseikkailu Hei, kelaa!

Päivien aikana nautitaan vammaisten ja vammattomien taiteilijoiden esityksistä. Taiteenlajeina ovat mm. musiikki, tanssi, teatteri, kuvataide ja kädentaidot. Tarjolla on monenlaista tekemistä ja työpajoja. Tapahtuma on esteetön, ja siinä huomioidaan erilaiset kommunikaatio- ja aistimistavat.

Perjantaina 10.6. kello 19 torilla esiintyy Maija Vilkkumaa. Konserttiin on vapaa pääsy.

Perjantaina 10.6. tapahtuman iltabileissä, ravintola Wanhassa Satamassa, kello 22 lavalle nousee Pertti Kurikan Nimipäivät. Bändin"lämppärinä" on kuopiolainen SignGirls, joka esittää lauluja viittomakielellä. Ikäraja 18 v, liput 10 €.

Lauantaina 11.6. on Sotkulla koko perheen Kikatuslauantai, jolloin nähdään Tanssiteatteri Minimin tanssiteatteriseikkailu Hei, kelaa!

Ihmismielen sopukoihin vievä vauhdikas teos sopii kaikenikäisille ajattelijoille, lukuunottamatta aivan perheen pienimpiä.
Liput: 10 / 5 €
Lippuja saa ennakkoon Minimin verkkokaupasta tai ovelta puoli tuntia ennen esitystä.Sotkulle (Suokatu 42/2) on esteetön kulku. Saattaja pääsee esitykseen veloituksetta. Varaathan saattajan paikan sähköpostilla tai puhelimitse: p. 044 066 7338 / minimi@minimi.fi.

Esitys toteutetaan yhteistyössä Tanssiteatteri Minimin, Kuopion komediafestivaalin ja Lentävä kalakukko -tapahtuman kanssa. 

Lentävä Kalakukko 10.-11.6.2016. Katso täältä tapahtuman koko ohjelma!


Facebook